Zamknij

Restauracja w Uniejowie przygotowała waletynkowe menu degustacyjne. Wcześniej konc

. + 11:44, 21.01.2022 Aktualizacja: 09:38, 24.01.2022
Skomentuj

Z okazji Walentynek już 12 lutego 2022 roku w Uniejowie specjalny koncert zagra Dawid Kwiatkowski. Jednocześnie restauracja AQUA w Aparthotelu Termy Uniejów przygotowała specjalne menu degustacyjne. To wyjątkowa okazja, by spróbować niezwykłych dań w uniejowskiej AQUA Restaurant, a wcześniej wziąć udział w ekskluzywnym koncercie. Właśnie ruszyła sprzedaż puli biletów bez pakietu pobytowego w hotelu.

Koncert Dawida Kwiatkowskiego w Uniejowie i niezwykła kolacja w AQUA Restaurant Aparthotelu Termy Uniejów. Ruszyła sprzedaż biletów

Dawid Kwiatkowski wystąpi 12 lutego 2022 roku w Uniejowie. Da wyjątkowy, kameralny, walentynkowy koncert, który odbędzie się w Aparthotelu Termy Uniejów. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom osób zainteresowanym koncertem organizatorzy przygotowali specjalną ograniczoną pulę biletów bez pakietu pobytowego w hotelu. Bilety w cenie 150 zł można zarezerwować pod numeremi telefonów 721 001 001 oraz +48 505 784 996, a więcej szczegółów znaleźć na stronie internetowej.

Dawid Kwiatkowski to młody artysta, który swoimi przebojami nieustannie podbija listy przebojów. W tym roku z singlami  „Proste'' oraz  „Bez Ciebie” zdobywał pierwsze miejsca list, a z utworem ,,Bez Ciebie" wystąpił podczas Top of the Top Sopot Festival, na którym odebrał Bursztynowego Słowika, główną nagrodę festiwalu.

Wyjątkowe menu degustacyjne w Aparthotelu Termy Uniejów. Już można rezerwować stoliki

Szef kuchni AQUA Restaurant specjalnie na tę okazję skomponował menu, które podbije podniebienia wszystkich zakochanych, a wśród składników nie brakuje afrodyzjaków. Cena kolacji z menu degustacyjnym i 2 kieliszkami wina musującego to 199 zł od pary. Więcej informacji. Poniżej prezentujemy menu, które czeka na gości, którzy odwiedzą restaurację już 12 lutego.

MENU:

Przystawka
Pierś z gęsi wędzona w dymie bukowym, podana z musem z kumkwata oraz liśćmi musztardowca.
Zupa
Aromatyczna zupa z polskich raków doprawiona chili, kolendrą oraz werbeną cytrynową.
Ryba
Dorsz skrei marynowany w buzdyganku, podany z waniliowym puree z pietruszki oraz sosem szampańskim.
Mięso
Antrykot wołowy sous vide w sosie z wina porto, podany z ziemniaczanym rosti i pieczonym czosnkiem.
Deser
Flouress du chocolate.

 

 

 

 

(artykuł sponsorowany)
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%